fbpx

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Introducere

Incepând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”) a devenit aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene.

SFERA DE APLICARE

Prezenta Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplica website-ului https://www.bizilive.ro/, avand scopul de a informa utilizatorii acestuia despre prelucrarea datelor cu caracter personal de catre LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL in calitate de operator, cu sediul in Bucuresti Sectorul 3, Str. MURGENI, Nr. 59, CORPUL C2, CAMERA 1, PARTER, identificata prin CUI: 31273752, inregistrata in registrul comertului sub nr. J40/2380/2013.

sesizari@bizilive.ro sesizari@bizilive.ro   

Cum colectam datele cu caracter personal

Direct: In mod obisnuit, obtinem date cu caracter personal in mod direct de la tine:

cand ne contactezi prin intermediul e-mailului: contact@bizilive.ro; silver@biziclub.ro; gold@biziclub.ro; diamond@biziclub.ro;

cand ne contactezi prin intermediul numarului de telefon afisat pe website la sectiunea contact;

cand iti creezi cont pe website-ul https://www.bizilive.tv

cand ne contactezi prin intermediul formularului de contact;

cand plasezi comentarii la emisiunile live sustinute de catre LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL;

cand te inregistrezi ca membru pe website-ul https://www.bizilive.tv;

cand achizitionezi unul dintre pachetele de membership puse la dispozitie de LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL sau prin achizitionarea pachetelor de publicitate Offline;

când achizitionezi (prin formularul de inscriere) un bilet in cadrul evenimentelor offline pe care le organizăm;

când publici o postare pe timeline care conține date cu caracter personal

Indirect: Putem obține date cu caracter personal și din următoarele surse:

Professional and/or social sites: if you access our official Facebook page or when you share one of our social media posts, we may collect information regarding your account.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Date de identificare: nume si prenume, imagine foto; imagine video;

Date de contact: numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa/domiciliul, ocupatie/loc de munca; departamentul in care activezi; functia detinuta in cadrul unei societati sau asociatii/organizatii; IBAN;

Alte date pe care alegi sa ni le oferi, in mod voluntar, prin intermediul e-mailului, apelului telefonic, cand optezi pentru contactarea noastra prin intermediul aplicatiei Messenger sau cand publici o postare pe timeline care contine date cu caracter personal;

Care sunt temeiurile legitime pentru prelucrarea datelor

Ne putem intemeia activitatile de prelucrare pe urmatoarele temeiuri legitime:

Contract: Putem prelucra date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale precum și pentru a furniza serviciile oferite.

Consimtamant: Putem prelucra date cu caracter personal pe baza consimtamantului liber si neviciat in momentul in care ne furnizezi datele respective, spre exemplu atunci cand ne contactezi prin intermediul e-mailului, crearea contului pentru a deveni membru, apelului telefonic sau prin intermediul aplicatiei Messenger sau cand sunteti de acord cu plasarea modulelor cookie.

Interes legitim: Putem prelucra datele cu caracter personal în baza interesului legitim, atunci când, conform evaluării noastre, considerăm că prelucrarea este corectă, rezonabilă, proporțională, relevantă și limitată la ceea ce este necesar în raport cu scopul prelucrării.

Obligatie legală: Putem prelucra date cu caracter personal în vederea îndeplinirii obligațiilor legale ce ne revin.

De ce avem nevoie de datele cu caracter personal

Prelucrăm date cu caracter personal în mod transparent, în următoarele scopuri:

Prelucrarea oricăror solicitări primite prin intermediul e-mailului, formularului de contact, numerelor de telefon afișate pe website, inclusiv pentru a vă răspunde;

Organizarea evenimentelor offline;

Îmbunătățirea și crearea unei comunități de profesioniști și antreprenori pentru desfășurarea activităților de networking;

Prelucrarea oricăror solicitări primite cu privire la serviciile oferite de către LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL;

Pentru demararea proiectelor LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL în vederea desfășurării activității pentru care a fost constituită;

Pentru crearea și îmbunătățirea emisiunilor organizate de LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL.

Transmitem date cu caracter personal către terțe părți

Putem comunica date cu caracter personal catre terte parti in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor noastre sau pentru a beneficia de ajutorul unor specialisti in aducerea la indeplinire a unor obligatii care ne revin potrivit legislatiei specifice intr-un anumit domeniu.

Acesti terti au, la randul lor, obligatii similare cu ale noastre in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, fie sunt la randul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane imputernicite, care prelucreaza datele in numele nostru.

Ne asiguram in mod constant ca partenerii nostri prezinta garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal indeplineste toate cerintele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmise catre terti si in urmatoarele situatii:

autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii noastre, care ne solicita sa furnizam informatii, in virtutea obligatiilor legale;

pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si obligatiilor noastre;

pentru indeplinirea oricaror obligatiile legale prevazute in legislatia interna si europeana;

Transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European?

Transferam date cu caracter personal in afara Uniunii Europene. De fiecare data cand va transferam datele dvs. personale in afara SEE, asiguram ca se acorda un grad de protectie similar prin asigurarea implementarii cel putin a uneia dintre urmatoarele masuri de protectie:

Vom transfera datele personale numai in tari care au fost considerate ca ofera un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal de catre Comisia Europeana. Pentru detalii suplimentare, a se vedea European Commission: Adequacy of the protection of personal data in non-EU countries.

In cazul in care transferul se face furnizori de servicii, este posibil sa folosim contracte specifice aprobate de Comisia Europeana pentru a asigura gradul de protectie impus de RGPD. Pentru mai multe detalii, a se vedea European Commission: Model contracts for the transfer of personal data to third countries.

In cazul in care folosim furnizori de servicii cu sediul in SUA, le putem transfera date daca au aderat la Privacy Shield, care le cere sa ofere o protectie similara datelor cu caracter personal transferate intre Europa si SUA. Pentru mai multe detalii, consultati European Commission: EU-US Privacy Shield.

Prelucrarea datelor copiilor cu varsta sub 16 ani

Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 16 ani si nu colectam in mod voluntar date de la persoane sub 16 ani. Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Minorii care au implinit varsta de 16 ani isi pot oferi datele cu caracter personal fara consimtamantul tutorelui sau reprezentantului legat, atat timp cat acestea nu sunt folosite pentru a savarsi acte pentru care legea solicita acordul reprezentantului legal sau al tutorelui.

Refuzul prelucrarii si consecintele acestuia

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL sa realizeze activitatile enumerate mai sus. Un refuz din partea ta ar putea atrage imposibilitatea de a iti furniza respectivele servicii/produse, informatii, de a raspunde solicitarilor tale sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

Ce drepturi ai in legatura cu datele tale cu caracter personal

In calitate de persoana vizata, iti respectam urmatoarele drepturi:

dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le detinem;

dreptul de a ne solicita sa rectificam oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;

dreptul de a solicita ca datele cu caracter personal sa fie sterse in momentul in care nu ne mai sunt necesare;

daca prelucrarea are la baza consimtamantul tau, un contract sau mijloace automate de luare a deciziilor, dreptul de a ne solicita sa furnizam datele cu caracter personal obtinute direct de la tine si, daca este posibil, sa transmita acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);

de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;

in cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de restrictionare a prelucrarii;

daca prelucrarea se bazeaza pe interese legitime, dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde se aplica);

dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania sau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro. anspdcp@dataprotection.ro.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa ne adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: sesizaribizilive@gmail.com. sesizaribizilive@gmail.com.

Securitatea datelor cu caracter personal

Am adoptat politici si proceduri de securitate tehnica in vederea protejarii datelor cu caracter personal impotriva pierderii, folosirii neautorizate, distrugerii sau alterarii acestora. Ne asiguram ca accesul la datele cu caracter personal este limitat si autorizat doar persoanelor care au dreptul de a le folosi. Aceste persoane au obligatia de a asigura confidentialitatea datelor.

Pentru ce perioada vom pastra datele cu caracter personal

Vom stoca datele cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare.

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal pe urmatoarele perioade:

Scop Durata

Datele transmise prin intermediul e-mailului sau aplicatiei messenger 1 an

Datele transmise prin intermediul plasarii comentariilor la emisiunile sustinute de LDP CONSULTING & DISTRIBUTION SRL Pana la finalul emisiunii

Datele din contul de utilizator Pana la stergerea contului sau la implinirea unui termen de 1 an de la neutilizare

Datele transmise prin intermediul formularului de contact 1 an

Datele transmise prin intermediul achizitionarii produselor online 1 luna de la data achizitionarii produsului

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, si nu mai avem motive legale sau legitime de a prelucra datele tale cu caracter personal, acestea vor fi sterse in conformitate cu procedurile operatorului, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, cercetare/studii de piata.

Revizuirea Politicii de confidentialitate

Vom revizui aceasta Politica periodic, in functie de modificarile care survin in activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, si vom publica versiunea revizuita a documentului.

Data actualizarii: 19 Decembrie 2019

ro_RORomână